Dobrodošli!

Taxi Dubrovnik vam garantira brzu, sigurnu i pouzdanu uslugu, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.
Pokrivajući cijelo dubrovačko područje a i šire, naši iskusni vozači će vam uvijek biti na usluzi, odgovarati na sve vaše upite i zahtjeve,
te će Vam pomoći oko prtljage.

Naša misija je pružiti prijateljski, pouzdan i pristupačan “vrata do vrata” transfer od zračne luke do Vašeg odredišta ili transfer od hotela, doma, ureda ili bilo kojeg drugog mjesta do zračne luke. Nudimo povoljan i siguran prijevoz do zračne luke, omogućujući vam da se koncentrirate bolje na posao ili odmor, bez brige o tome kako ćete doći do zračne luke. Dakle, uštedjeti Vam vrijeme i izbjeći neugodna iznenađenja. Rezervirajte Vaš airport transfer sada s nama: to je jednostavno i brzo.

Organiziramo individualne ili grupne privatne ekskurzije i izlete.
Svaka ekskurzija ili izleti u potpunosti su prilagođeni vašim potrebama, samo nam recite koliko dugo i što želite vidjeti.

S fiksnom cijenom, bez rizika.
Cijena dogovorena prilikom rezervacije je zajamčena, bez obzira na stvarno vrijeme potrebno za dolazak do odredišta. Nećete morati platiti više u slučaju da se vrijeme transfera oduži zbog prometa, zatvorene ceste, vremenskih ili drugih nepredviđenih događaja.
 

Ne plaća se unaprijed.
Plaća se ugovorena cijene neposredno vozaču.

 

Prednosti online rezervacije:

  • na aerodromu će Vas dočekati vozač sa tablom u ruci na kojoj će pisati vaše ime
  • rezervacijom dobivate garanciju da će Vas vozač uvijek čekati, gdje god i kad god to želite
  • u slučaju eventualnog kašnjenje vašeg leta, rezervacijom dobivate garanciju da će vas vozač čekati kada god sletite

 

Organizirajte prevoz za sastanak ili konferenciju

  • Ako organizirate sastanak ili konferenciju u Dubrovniku, pomažemo i savjetujemo vas kako da što učinkovitije organizirate svoje prevoze. Kombinacija našeg iskustva i stručnosti sa vašim zahtjevima učiniti će vaše planiranje puno jednostavnijim i bez stresa.
  • Imamo niz vozila standardnih veličina, limuzine, kobije i mini buseve.
  • Nudimo uslugu prevoza za konferencije, kongrese, seminare i poslovne sastanke (taxi, redoviti transferi, VIP transferi, minivan i srednje autobus transferi)

Vaš dolazak leta pratit će se za kašnjenja. Ako je Vaš let odgođen vaša rezervacija će biti automatski ažurirana, a vozač će stići na mjesto sastanka u stvarnom vremenu vašeg leta.

 

Taxi Dubrovnik je privatni prevoz sa dugogodišnjom tradicijom prevoza putnika i organizacijom ljetnih izleta i ekskurzija,
kako bi turistima što bolje dočarali našu kulturu i običaje, te pokazali svu ljepotu našeg krajolika.

 

TAXI DUBROVNIK je privatni prijevoz i sa svojom uslugom stoji strogo samo iza svojih vozila i prijevoznika. Za druga taxi vozila ne odgovaramo niti snosimo odgovornosti.