Zašto online rezervacija?

  • Online rezervacijom osiguravate se da dobijete pravovremenu i profesionalnu uslugu. Osim komfora i profesionalne usluge, po potrebi savjetujemo vas kako bi vaš boravak prošao u najboljem mogućem redu.
  • Online rezervacijom dobivate cijene sa popustom.
  • Mi smo lokalni davatelji usluga, obratite nam se izravno i tako ostvarujete najveći popust.
  • Odgovor na rezervaciju dobivate u najkraćem mogućem roku.
  • Potvrda rezervacije unutar 12 sati.

Susret sa vama pri dolasku
Kada sletite u luci dočekati će vas vozač držeći u ruci znak sa vašim imenom. Kako se koristimo sustavom za praćenje letova, tako i u slučaju da let kasni ili ranije dolazi vi možete bezbrižno uživati u svom letu sa spoznajom da će mo mi uvijek, točno na vrijeme biti tu i čekati vas.

Dječja auto-sjedalica
Rezultat svakodnevnog rada na unapređenju naših usluga je i dječija sjedalica, koju besplatno, na zahtjev naših klijenata prilikom online rezervacije instaliramo u svako vozilo. To je samo jedna od mnogih usluga koje pružamo našim klijentima.

S fiksnom cijenom, bez rizika.
Cijena dogovorena prilikom rezervacije je zajamčena, bez obzira na stvarno vrijeme potrebno za dolazak do odredišta. Nećete morati platiti više u slučaju da se vrijeme transfera oduži zbog prometa, zatvorene ceste, vremenskih ili drugih nepredviđenih događaja.

Za uspješnu rezervaciju potrebno je vaše ime, broj leta i grad odakle zrakoplov dolazi, te datum dolaska.
Za rezervacije ekskurzija ili izleta potrebno je upisati vaše ime, datum polaska i datum trajanja, te broj osoba koje bi se vozile.

Osim rezervacijske forme, rezervaciju možete napraviti
slanjem maila na e-mail: rezervacije@taxi-dubrovnik.com.hr,
ili pozivom na broj telefona: +385 95 830 50 16

 

Za vašu sigurnu i ugodnu vožnju brine se Taxi Dubrovnik Team.
Radujemo se Vašem dolasku.